pirmdiena, 2011. gada 4. aprīlis

Pēcceļojuma nedēļa.

Atkal pēc savu fanu lūguma uzrakstīšu te kādas pāris rindkopas (vai vairāk ;D ).

Tātad svētdien pēc mana ceļojuma, kā jau varat iedomāties, man bija ļoti daudz drēbju, ko mazgāt. Tas arī bija pirmais darbiņš pēc pamošanās, ko izdarīju. Kad tas bija pabeigts, bija pienācis laiks doties pusdienās. Pēc tik ilga laika dzīvojot uz maizītēm un fastfooda bija ļoti jauki baudīt siltu ēdienu – vistas kājiņu un kartupeļu biezputru, fetas sieru un kāpostu salātiņus. :) Kā jau svētdienā, visi veikali bija ciet, tomēr daži kioski bija vaļā, tāpēc iedomājāmies, ka drošvien vakarā gribēsim alu un katra paņēmām pārīti. :D Kad pārnācām, iedomājāmies, ka varētu paskatīties kādu filmu, tomēr, kamēr savā datorā meklējui, ko varētu paskatīties, Gintare aizmiga un Margarita teica, ka arī labprāt pagulētu. Es, kā jau cilvēks, kas pa dienām neguļ, paņēmu datoru un kafiju un, sēžot uz balkona, rakstīju sava ceļojuma aprakstu. (Tas aizņēma tiešām daudz laika un galu galā man wordā sanāca 5 pilnas lapas. :D )
Gintare un Margarita pamodās tad, kad bija jāsāk  taisīties uz vakariņām. Kad pārnācām no tām, drīz arī atgriezās Pārējie mūsu biedri. Savācām savas mantas no mašīnas un izlēmām beidzot tomēr paskatīties kādu filmu. Gribējām kaut ko, kur nebūtu jādomā un nosvērāmies par labu Jackass 3. :D
Nākamā rītā jau atkal bija pienācis doties uz lekcijām. Gerijs mūs uzcienāja ar gardāko šokolādes kūku, ko jebkad esmu ēdusi. Tā bija vienkārši perfekta! :) Ieradās arī vēl viena no erasmus (viņa patiesībā nav erasmus, bet kādas citas programmas dalībniece. Bet mūs visus tik un tā sauc par erasmus.) meitenēm – protams, lietuviete. :D Iepazināmies ar viņu un samainījāmies numuriem. Iepazināmies arī ar vienu viņas grieķu draugu, kurš bijis erasmusā Lietuvā. Viņam tur ir bijusi sava grupa.
Vakarā mani leiši nolēma, ka vajadzīgs tekilas vakars. Kad tekila beidzās, meitenes izvilka savus atlikušos deviņniekus (200ml pudelītes trīs deviņniekus un sarkanos deviņniekus (visi zaļie deviņnieki tika iztukšoti pirmie :D )). Kad beidzās tie, visi nolēma doties uz otru dzīvokli, jo puišiem vēl tur esot alkohols. Es atteicos, jo biju nogurusi un gribēju iet gulēt.
Tā nu nākamā rītā uz lekcijām ieradāmies tikai es un Martina, kura iepriekšējā vakarā nedzēra vispār. Pārējie leiši vēl no rīta bija tādā pālī, ka nebija pamodināmi. Pēc lekcijām satiku viņus ēdnīcā, jo viņi bija tikko pamodušies un atnākuši paēst. Tomēr neviens nebija skaidrāks, kā iepriekšējā vakarā un nolēma, ka ballīte jāturpina. Gājām uz mūsu dzīvokli, pa ceļam paņēmām alu (pēc tam arī Uzo) un turpinājām ballēties. Tā nu visu dienu un vakaru (un nakti) pavadījām mūsu dzīvoklī, jo ārā bija negaiss (jēj, beidzot patiešām var sēdēt uz zemes! :) ).
Nākamā rītā tomēr uz lekcijām ieradāmies visas un dienu pavadījām mierīgi. Vakarā tikai aizgājām līdz Baibai (jaunajai meitenei) un drīz nācām atpakaļ.
Ceturtdiena (kā jau ceturtdiena) bija gara diena – no 9-19 pavadīju skolā. Satiku arī Aleksandru un mazliet papļāpājām par mūsu ceļojumu un tā.
Vakarā Martina un Raminta atnāca uz mūsu dzīvokli un, kamēr runāju pa skype, visas meitenes kaut kur aizgāja man neko nesakot. Pārradās pēc  4iem kopā ar kādu grieķu puisi. Biju gatava viņus visus nogalināt, jo viņi bļaustījās pie manas istabas durvīm (mūsu viesistabā).
Nākamā dienā man gribējās izstaigāties, tāpēc nolēmu aiziet līdz Lidlam (kas ir pilsētas nomalē). Tā nu pastaigājos vēl mazliet, un beigu beigās mana pastaiga ieilga 4 stundu garumā. Kad biju mājās bijusi kādu stundu, pie manis ienāca Gintare un pateica, ka pēc piecām minūtēm mēs dodamies piknikā (protams, viņi to bija plānojuši jau sen, bet man pateica 5 minūtes pirms iziešanas).  Bet sataisījos diezgan ātri un devāmies uz kalnu. Kad bijām sakurinājuši grillu un jau cepām pirmos sašlikus, ieradās grieķu puisis, kas vakarnakt bija bijis mūsu dzīvoklī, ar draugu. Izrādījās, ka šo puisi jau zināju iepriekš, jo viņš strādā par bārmeni Voltā, kur jau kaut kad sākumā paviesojāmies. Mani ļoti priecēja grieķu puišu klātbūtne, jo beidzot kāds nerunāja lietuviski! ^^ (Lai gan leiši vēl arvien runāja leitiski un es pārsvarā runāju ar grieķiem.) Pēc piknika visi devāmies uz mūsu dzīvokli, jo grieķiem bija šis tas ko uzpīpēt. Vakars bija tiešām jauks, un beidzot es normāli izgulējos un nedzirdēju pat gružmašīnu. :)
Visu sestdienu pavadīju mājās, jo izdomāju, ka jāuztaisa atslodzes diena. Tā nu iztīriju mājas un sakopu datoru (kurš nu jau atkal ir klāts ar putekļiem). Vakarā mūsu puiši izdomāja, ka varētu paspēlēt biljardu un boulingu, tāpēc devāmies to darīt. Pārradāmies pēc plkst. 2iem un likāmies uz auss.
Svētdien pasauļojos uz balkona, izmazgāju savas drēbes un izlēmām doties paspēlēt volejbolu. Atradām volejbola laukumu ar smiltīm ļoti jaukā vietā. Tā arī tur pavadījām lielāko daļu dienas spēlējot volejbolu. (Gandrīz visos šīs nedēļas pasākumos (izņemot pikniku) Martina nepiedalījās. Nezinu, kāpēc tā.) Pēc voilejbola aizgājām paēst un pēc tam pa mājām. Vakarā man beidzot laicīgi paprasīja, vai negribu doties uz bāru, kurā spēlēs grieķis, kurš bija erasmusā Lietuvā. Protams, ka piekritu. Sataisījāmies un gājām uz bāru „Eleven”, kur pāris stundas pavadījām lieliskas mūzikas pavadībā. Viņi spēlēja gan pasaulē, gan grieķijā populāras rokdziesmas. Mums bija arī ļoti jauka bārmene, ar kuru mazliet papļāpāju, un viņa papriecājās, ka man patīk arī grieķu roks, ko spēlēja puiši. Pēc viņu uzstāšanās gājām mājās čučēt.
Šorīt neviens no mums īsti nevarēja pamosties, iespējams laika dēļ. No rīta bija visai apmācies un pavēss, bet pa dienu jau kļuva silts. Pirmdienās mums ir lekcijas tikai pie Gerija un viņš atkal mums bija atnesis ko garšīgu – šoreiz tie bija grieķu saldumi. Lai gan ļoti trekni, tomēr arī ļoti gardi! :)
Pēc lekcijām Martina un Raminta gāja uz sporta zāli, bet mēs uz centru. Gintare un Margarita gribēja vēl aiziet uz pastu, bet es gāju pusdienās. Ēdnīcā satiku Krisu, kuram pastāstīju par mūsu ceļojumu. Viņš papriecājās un teica, lai kaut kad padodam ziņu, jo vajadzētu vēl kādreiz satikties un kaut kur aiziet, jo pēc mēneša viņš jau pametīs Serresu. Pēc pusdienām pārnācu mājās un pēc kāda laika atnāca arī meitenes. Mazliet pameklējām informāciju mūsu esejai un drīz vien nolēmām, ka šodienai tas arī viss. :D Vakarā izlēmu, ka man beidzot jāiet paskriet šeit brīvā dabā. Skrēju mazliet vairāk par stundu un pārnācu pārgurusi, tāpēc tagad, pēdējiem spēkiem pabeigusi rakstīt savu dzīvesstāstu, likšu punktu un došos čučēt. Arlabunakti! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru