svētdiena, 2011. gada 22. maijs

Pirmais ieraksts pēc apokalipses.

A divīzijā noturējāmies, Eirovīzija pagājusi un passaules gals arī pārdzīvots. Nu tad mazliet sīkāk par to un vēl šo to.

Tātad turpināšu ar piektdienu, 6.maiju. Pusdienlaikā atkal satiku savu varoni (nekādīgi nespēju atcerēties viņa vārdu :D ). Tā nu paēdām un papļāpājām un tad atvadījāmies. Tā kā bija jauka diena, devos pastaigā. Bet vispār visa tā nedēļas nogale bija diezgan nejauki lietaina, bet vismaz bija iemesls sēdēt mājās un gatavot savu prezentāciju. :D
Pirmdienā Gerijs mums iedeva jaunu uzdevumu – jāveido internetveikals. Diezgan grūti saprast, ko viņš tur grib redzēt.
Otrdien atkal beidzot bijām uz tenisu. :) Martina vairs uz tenisu neiet, jo viņai nepatīkot. Raminta arī nebijaa, jo izrādās, ka viņai ciemos brauca brālis un 2 draudzenes. Tā kā vakarā bija eirovīzija, mani leiši devās to skatīties pie viena Vaivas (es sākumā domāju, ka viņa ir Baiba) drauga. Es to darīju mājās pie datora. :D Tā nu ar Klintu un Julianu pārvērtām twitteri par mūsu čatrūmu un Lindiņa pēc tam mūs ienīda, jo ierakstu bija tiešām daudz. :D
Nākamā dienā izrādījās, ka Žilvenam ir dzimšanas diena (23). Visi leiši devās piknikā. Vakariņu laikā satiku Godu (leišu meiteni, kuru biju satikusi tikai vienreiz). Mēs viena otru nepazinām, bet saskatījāmies tikai tad, kad ēdnīcas personāls ar mums runāja angliski. Sapratām, kas esam, un sākām pļāpāt. Viņa bija kopā ar vienu savu grieķu draudzeni. Goda te ir jau otro reizi. Iepriekš viņa bija tieši pirms gada un bija vienīgais erasmusietis. Tā nu apmainījāmies kontaktiem un gāju mājās, jo sākās lietus. Pēc kāda laika pārradās arī leiši un vakarā vienā brīdī Žilvenas pienāca pie manis un teica: „Get ready, we will drink.” Sasmējos un teicu, ka gatavošos. Tā nu pie mums ieradās arī Pārējie leiši un Ramintas draugi. Ballīte bija diezgan paskaļa un kāds izsauca policiju. Pieklusām un durvis neartvērām. Tā nu pēc brīža turpinājām ballēties. Līdz beigām palikām tikai es, Tadas, Mindaugas, Goda un Irēna (3 leišu meitene, kuru nepazinu). Nākamā dienā Azaria teica, ka mēs izskatoties nogurušas. :D Vakarā atprasījāmies arī Kikī, jo baigi ilgi citādāk būtu jāgaida uz viņas lekciju. Devāmies mājās un gulējām. :) Vakarā atkal skatījāmies eirovīziju un čatojām twitterī. Nākamā rītā mani dzīvokļa biedri, Raminta un viņas ciemiņi devās uz Tasos (tuvāko salu). Vismaz šoreiz viņi atstāja zīmīti. :) Piecēlos diezgan pavēlu un izlēmu doties pastaigā. Tā nu nostaigāju apmēram 30 km un mājās atgriezos īsi pirms 21iem. Nākamā dienā mazliet pablandījos pa pilsētu līdz man piezvanīja Martina. Nemaz nezināju, ka viņa arī nav prom. Viņa gribēja nākt izmazgāt drēbes. Tā nu īsi pēc 17iem viņa ieradās. Pēc tam atnāca arī puiši, lai pēc viņas izmazgātu savas drēbes. Martina aizgāja ātrāk. Tā kā bija eirovīzijas fināls, tad puiši palika un skatījāmies to kopīgi mūsu virtuvē. Pēc visām dziesmām prom devās arī viņi. Un uzaicināja mani nākamā dienā ar viuņiem doties uz ralliju.
Svētdien pusdienlaikā devāmies uz ralliju. Mums pievienojās arī Irēna un Goda. Izrādījās, ka rallijs maksā 20 eiro un izlēmām, ka nemaz negribam to redzēt (nu vismaz ne par 20 eiro. :D ) Tā nu paspēlējām mazliet basketbolu un devāmies mājās. Tā kā bija skaista diena, izlēmu, ka gribu vēl kaut kur pastaigāt un aizgājju pastaigā gar upi. Atradu tur tiešām skaistas vietas un vakarā, kad jau metās tumšs, devos mājās. Pusnaktī atkal aizstaigāju uz akropoli, jo nākamā dienā mums nenotika lekcijas, jo meitenes vēl nebija mājās no Tasos.
Nākamā dienā izlēmu pēc pusdienām doties mazliet pasauļoties. Bet protams, ka brīdī, kad nonācu vietā, kur varētu pasauļoties, laiks apmācās un nācās doties mājās. Nākamā dienā atkal pēc lekcijām devāmies uz tenisu. Vakarā cītīgi gatavojos prezentācijai. Nākamā diena arī vairāk vai mazāk pagāja mācoties un gatavojoties prezentācijai. Vēl trešdien uzzināju, ka sestdien gaidāms pasaules gals – tātad atlikušas 3 dienas.
Ceturtdien beidzot bija pienākusi mana prezentācijas diena. Noprezentēju un liekas, ka bija tīri labi. Vakarā ar Margaritu, Gintari un Ramintu paņēmām alus un iesākām mūsu apokalipses gaidīšanas ballīti 2 dienu garumā. :D
Piektdien pie mums atkal ieradās Raminta un gatavojām pusdienas. Vispār jocīgi, ka šīs pirmsapokalipses dienas visu darījām kopā. :D Iznesām uz balkona vienu no dīvāniem un tagad mums ir lieliska ballīšvieta uz balkona. Vēlāk es ar Margaritu un Gintari devāmies pie upes piknikā un spēlējām Uno un volejbolu. Vakarā devāmies pa klubiem, jo gribējām padejot, bet nekur nekas nenotika, tāpēc vienkārši pasēdējām Voltā. Satikām arī Aleksandru un viņš pasēdēja ar mums. Ap 3iem devāmies mājās.
Sestdien arī gribējām doties piknikā, bet bijām pārāk slinkas. Vispār piektdien sākās ļoti skaists laiks un visu laiku kārtīgi cepī. :) Sēdējām uz balkona un slinkojām, līdz puiši mūs paaicināja doties spēlēt volejbolu. Pāris stundas paspēlējām volejbolu un izlēmām vakarā aiziet uz ķīniešu restorānu. Paēdām tur un, dodoties atpakaļ, nopirkām arī saldējumus. Pilsētas centrā pasēdējām un tos apēdām un izdomājām, ka varam nākt vakarā te. Pārgājuām mājās, paņēmām mūsu retsinu (kaut kas vīnveidīgs) un kolu un devāmies uz centru. Tur sēdējām zālītē, dzērām un pīpējām ūdenspīpi. Un ir tik jauki, ka tas nav aizliegts un mūs par to nevar sodīt. Un jocīgin iedomāties, ka sēžu zem palmām un  pusnaktī ir 22 grādi un ka kātreiz tas viss būs jāpamet, lai gan tagad tas šķiet normāli. Devāmies mājās un noskatījāmies divas pēdējās gossipgirl sērijas un gājām gulēt. Tā nu pēdējās 2 dienas pirms apokalipses tiešām tika pavadītas lieliski. :)

Un šodien apokalipsi esmu pārdzīvojusi un varu turpināt dzīvi kā agrāk. Sēžu tagad uz balkona dīvānā un, lai gan šeit ir ēna, man ir karsti – lūk šādu laiku es Grieķijā gaidīju!

Ak, jā, vēl es cītīgi meklēju vasaras darbu Grieķijā. Ja kādam ir piedāvājumi, droši dodiet ziņu. ;D

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru